Lochem 2017

Verslag Lochem 2017

Doordat de wedstrijd in Brande (DK) afgelast werd, hadden we in de aanloop naar de wedstrijd in Lochem een vrij rustige week aangezien “Het Meisje” al helemaal startklaar stond.

Deze “vrije” tijd werd dan ook gebruikt om de schuur weer een beetje op te ruimen waar we tot nu toe nog niet veel aan toe gekomen waren.

Zaterdagochtend werd er op tijd vertrokken richting het wedstrijdterrein in Lochem, en eenmaal daar aangekomen was het weer nog niet zo heel goed en vielen er zo nu en dan nog een aantal regendruppels.

In de loop van de middag bleek dat het weer ons wel gegund was en werd het droog en begon de zon zelfs nog even flink zijn best te doen.

Rond de klok van 5 uur vonden we het toch tijd worden om een hapje te gaan eten, en alles werd klaargezet om de rijst te koken, en de kip te kunnen bakken.

Nadat alle nasi op was werd alles opgeruimd en zijn we gaan genieten van de rest van de wedstrijd.

Als één na laatste klasse was het dan eindelijk zover, SUPERSTOCK time op de Lochemse Kleibaan.

“Het Meisje” was als 6e in de klasse aan de beurt en zette een hele mooie run neer met een afstand van 99.97 meter!! Dit was goed voor een 9e plaats deze dag maar betekende nog wel een 7e plaats in de Nederlandse Competitie!!