Putten 2017 (EC)

Verslag Beachpull Putten 2017 (EC)
Na de laatste wedstrijd in Made was het weer tijd om ons op te gaan maken voor de jaarlijkse Beachpull in Putten.

De weg naar deze wedstrijd was vrij rustig doordat de vorige wedstrijd in Eext was afgelast, hierdoor hoefde er aan de trekker vrijwel niks te gebeuren deze week. Op vrijdagavond hebben we de trekker in de vrachtwagen geladen en zijn we zaterdagmorgen vertrokken richting strand Nulde.

Eenmaal daar aangekomen en alles uitgeladen hebben we op de tribunes genoten van de rest van de klasses, in afwachting tot de superstocks naar de weegbrug geroepen werden. Rond de klok van 19:15 uur was het zover en betradt de eerste Superstok de Puttense kleibaan.

Als 3e trekker was het de beurt aan Bram om “Het Meisje” naar een mooie afstand te begeleiden. Na een sputterende start pakte ze toch weer goed op en Bram zette haar weg met een afstand van 101,45 meter!! Hierna was het dan 17 zenuwslopende trekkers wachten op de einduitslag.

Onze afstand bleek goed voor een 7e plaats in de Eurocup en een 6e plaats voor het Nederlands Kampioenschap!!

Een resultaat waar we als team niet op gehoopt hadden, maar zeker niet minder tevreden over waren! Voor beide competities goede punten verzameld, en nu hebben we weer 1 week de tijd om ons voor te gaan bereiden op de volgende wedstrijd in Cadzand.