Made 2017 (EC)

Verslag Powerweekend Made 2017 (EC)
Het derde weekend van Juni in 2017 was het tijd voor Made’s Powerweekend!!

Zaterdagochtend de trekker ingeladen en gelijk vertrokken richting het Brabantse terrein van Europa’s grootste wedstrijd van het jaar. Zodra het hele kamp opgezet was in het rennerskwartier, was het afwachten tot het tijd was voor de Superstocks om naar de weegbrug te gaan.

Doordat er vandaag ook gereden werd voor de Eurocup, was het deelnemersveld vandaag erg groot en bestond dit uit maar liefst 20 tractoren. Er zou vandaag goed gas gegeven moeten worden om bij te kunnen blijven in zowel het Nederlands Kampioenschap als de Eurocup.

Na lang wachten werden alle trekkers van de Superstock klasse opgehaald om te gaan wegen. Onze sponsor Sven van Gool had geregeld dat hij degene was die onze trekker over de weegbrug zou helpen, goed geregeld zo’n privé chauffeur!

Na een aantal trekkers was het de beurt aan Joey om “Het Meisje” naar een mooie afstand te helpen. De start ging niet zonder problemen en hierdoor kwamen we helaas niet verder dan een afstand van 92,29 meter. Op dit moment was er nog weinig over te zeggen, maar na een aantal “conculega’s” werd al snel geconcludeerd dat deze afstand helemaal zo slecht nog niet was. Sterker nog, het leidde tot een 3e plaats in het Nederlands Kampioenschap en een 6e plaats in de Eurocup.

Een hele mooie prestatie voor ons team, dit betekende eindelijk loon na werken voor iedereen die constant bezig is om de trekker in topconditie naar de wedstrijden te sturen.