Oudenhoorn 2017

Verslag Oudenhoorn 2017
Na weer bijgekomen te zijn van ons avontuur in Frankrijk, stond een week later alweer onze thuiswedstrijd in Oudenhoorn voor de deur.

Ook dit jaar hadden we wederom met de organisatie afgesproken dat we weer op ons “oude vertrouwde” plekje mochten parkeren op het deelnemersveld, en hier hadden we dan ook een avond vantevoren ons kamp alvast opgezet, zodat we dit niet op de wedstrijddag hoefde te doen.

Op de wedstrijddag zelf, was het vooral erg druk rondom onze stand, veel belangstelling van huidige sponsoren en supporters die langs kwamen en al snel werden er leuke gesprekken gevoerd over hoe het allemaal reilt en zeilt binnen het team en wat er de afgelopen weken allemaal gebeurt is. Maar er werd vandaag niet alleen maar gepraat met huidige sponsoren en supporters, ook hebben we deze dag een aantal nieuwe mensen mogen toevoegen tot onze Supportersclub, welke we hierbij alvast willen bedanken voor hun bijdrage aan ons team.

Rond de klok van 21:30 uur was het dan eindelijk tijd voor de Superstocks om richting de Oudenhoornse klei te gaan. De start van “Het Meisje” was goed, maar helaas hield ze het niet vol tot het einde van de baan en bleef steken op een afstand van 96.64 meter. Na onze run zagen we helaas een hoop concullega’s onze afstand nog voorbij rijden en dus eindigde we op onze thuiswedstrijd slechts op een 11e plaats.

Na de wedstrijd hebben we gezellig met alle sponsoren en supporters nog de BBQ aangestoken en er met iedereen toch nog een hele gezellige avond van gemaakt. De volgende ochtend met het hele team ontbeten, en hierna was het toch echt tijd om de boel weer af te breken en op te ruimen. Nadat alles opgeruimd was zijn we weer teruggekeerd naar onze thuisbasis in Vierpolders, hier werden de trekker gelost en de laatste spullen weer op zijn plek gelegd, en werd er alvast overleg gepleegd wat we gingen doen voor de volgende wedstrijd.