Bernay 2017 (EC)

Verslag Bernay 2017 (Eurocup)
In de aanloop van deze wedstrijd waren er nog een paar kleine dingen die afgesteld moesten worden aan de trekker na de eerste run van de nieuwe motor in Loerbeek. Hierdoor hadden we een vrij rustige periode voor het normale onderhoud om ons voor te bereiden op de reis naar het mooie Franse Bernay.

Op vrijdagmiddag de trekker geladen en rond de klok van 20:00 uur zijn we vertrokken richting onze eerste Eurocup wedstrijd van dit seizoen. Zaterdagavond was het dan eindelijk zover, na het lange wachten en het genieten van een paar mooie wedstrijden was het dan eindelijk SUPERSTOCK time in Bernay !!

Bram was vandaag onze coureur van dienst en zette de trekker schitterend weg!!! Een afstand van maar liefst 110,10 meter!! Op dat moment de 2e afstand van de 1e ronde! Na ons hoefde er nog maar 1 trekker te rijden dus dit was veelbelovend voor de finalerun van vandaag. Na een tijdje rust te hebben gehad en tussen de runs in alles snel gecontroleerd te hebben mochten we voor de 2e keer de baan op, en wederom ging Bram met “Het Meisje” héél goed van start, helaas moest hij daarna het gas dichtgooien omdat de zijlijn te dichtbij kwam en we liever een kortere afstand op het bord zette dan een diskwalificatie kregen.

Al met al was het een zéér goede prestatie van de Maid op de eerste Eurocup wedstrijd van het seizoen. De motor heeft bewezen dat er wel degelijk potentieel in zit en dit belooft nog een hoop mooie wedstrijden voor de rest van het seizoen.